Fire & Rescue
Econic

Fire & Rescue

Brzo na mjestu primjene. Ne na granici.

Kad se oglasi alarm, bitna je svaka sekunda. Stoga operativni tim sve mora savršeno obaviti. Econic brine o tome da se ne gubi vrijeme. Samo dvije male stepenice olakšavaju ulazak i izlazak. Automatski mjenjač Allison štedi vrijeme potrebno za prebacivanje stupnjeva prijenosa i pruža maksimalan komfor u vožnji. A prilikom manevriranja kroz gusti gradski promet i ulice pune parkiranih vozila vozač uvijek ima pregled nad svime zahvaljujući niskom položaju sjedenja i potpuno ostakljenoj kabini. Za maksimalnu sigurnost i brzinu, i kad postane vruće.

Pregled prednosti.

  • Niske prolaze i podvožnjake Econic savladava zahvaljujući niskoj varijanti kabine za vozača te nudi još dovoljno mjesta za visoke nadgradnje
  • Tim može brzo ući i izići zahvaljujući niskom ulazu i vratima koja se mogu široko otvarati

Svojom velikom raznolikošću varijanti i konceptom niskog okvira pogodnim za različite nadgradnje Econic pruža cjelovite mogućnosti primjene: kao osnovno vozilo za okretne ljestve, hidrauličnu platformu i vatrogasno vozilo. U vozilu ima mjesta za do četiri člana tima. Mostovi i prolazi ne predstavljaju prepreku za Econic s niskom varijantom kabine za vozača ni kad ima visoku nadgradnju.

Content fire and rescue 01

Brži ulazak i izlazak i s teškom opremom – jednostavno i uz uštedu snage zahvaljujući konceptu niskog ulaza sa sklopivim vratima.

Na vrh