Mercedes‑Benz Trucks Service
Profesionalne usluge servisne radionice

Mercedes‑Benz Trucks Service

Vrhunski servis uvijek u Vašoj blizini – stručan, predan i često dostupan čak 24 h na dan.

Ekonomičnost Vašeg teretnog vozila ovisi i o servisu i održavanju. S ovlaštenim djelatnicima, učinkovitim procesima i originalnim dijelovima na razini klase, Mercedes‑Benz Trucks poduzima sve kako bi Vaše teretno vozilo što duže bilo tamo gdje zarađuje novac: na cesti.

Content mb garage 02

Mercedes‑Benz Trucks Service omogućuje vam da svoje teretno vozilo održavate u najboljem mogućem stanju i da je uvijek spremno za uporabu. Pritom sve započinje stručnim upravljanjem održavanjem – najvažnijom stavkom za održivo očuvanje vrijednosti i kratka razdoblja mirovanja vozila.

Zahvaljujući učinkovitim rješenjima kao što su Mercedes-Benz Trucks servisni ugovori ili Mercedes‑Benz Trucks Uptime, preuzimamo na sebe brojne Vaše probleme i profesionalno ih rješavamo. Tako se možete u potpunosti koncentrirati na svoj posao.

Content mb garage 03

Svako se održavanje obavlja sukladno uputama proizvođača s originalnim dijelovima iz Mercedes‑Benz Trucksovog asortimana. Kako bi Vaš Mercedes-Benz ostao Mercedes-Benz, bio u punoj pripravnosti u svakom trenutku i zadržao svoju vrijednost.

Content mb garage 07

Oko 2500 servisnih radionica s više od 20.000 djelatnika Mercedes‑Benz Trucksove servisne organizacije čini gustu svjetsku mrežu koja svaki dan obavi više od 8000 popravaka.

O Vašem se teretnom vozilu brinu visoko kvalificirani djelatnici u modernim servisnim radionicama opremljenima specijalnim alatima. Često čak do 22 h, 24 h ili non-stop. Sve se odvija pomoću učinkovitih IT-sustava i procesa pa je Vaše teretno vozilo brzo ponovno na cesti.

Content mb garage 01

Otklanjanje i profesionalno rješavanje problema – za takve se situacije svaki Mercedes‑Benz Trucksov serviser osposobljava i trajno obrazuje na najbolji mogući način. Možete se osloniti na njihovu pouzdanu pomoć, upravo u složenim situacijama. Jer nitko ne poznaje Vaše teretno vozilo bolje od djelatnika Mercedes‑Benz Trucksa. Napokon, Mercedes‑Benz Trucks ga je proizveo i testirao!

Content mb garage 05

Bilo da je riječ o redovitom održavanju, izbjegavanju neplaniranih boravaka u radionici ili profesionalnoj pomoći u slučaju neplaniranog ostajanja vozila izvan pogona – Vaše se teretno vozilo uz Mercedes‑Benz Trucks Service uvijek nalazi u najboljim rukama. Popravci se obavljaju stručno, Vaše je vozilo brzo ponovno na cesti, a jamstvo i dalje vrijedi.

Content mb garage 08

Svi podaci pri ruci – sigurno sačuvani zahvaljujući pohranjivanju u Digitalnu knjižicu održavanja. A uz Mercedes ServiceCard plaćanje se diljem Europe može znatno pojednostavniti.

Na vrh