Kabina za vozača, oprema
Atego

Kabina za vozača, oprema

Visok stupanj funkcionalnosti zahvaljujući raznolikoj opremi.

Na prvi pogled, kao i nakon što se malo pažljivije promotri – četiri Ategove kabine za vozača pokazuju što je bitno u lakom distribucijskom prometu: tri varijante kokpita, izvrsna ergonomija, visoki komfor vožnje i komfor u radu te mnogi praktični detalji.

U Ategu Vam na raspolaganju stoji mnoštvo praktičnih funkcija za povećanu udobnost. Neke od njih su, primjerice, komforno kratko pokazivanje smjera jednim dodirom tipke, signal upozorenja za ručnu kočnicu i svjetlo, upravljanje tempomatom pomoću tipki na multifunkcijskom upravljaču i rasvjeta Follow me home. Ukratko, mnogo toga što poboljšava rukovanje u svakodnevnoj primjeni.

Pregled prednosti.

  • Četiri kabine za vozača i tri varijante kokpita za izvrsnu funkcionalnost
  • Ergonomično oblikovano radno mjesto s preglednim kombiniranim instrumentom i multifunkcijskim upravljačem
  • Automatizirani mjenjač PowerShift 3, po želji ručno prebacivanje stupnjeva prijenosa
  • Opsežna ponuda širokih, komfornih sjedala s velikim rasponom namještanja
  • Uređaj za grijanje i provjetravanje s regulacijom zraka, po želji klima-uređaj i dodatno grijanje toplim zrakom
  • Bogat koncept pretinaca i prostora za spremanje
  • Različiti radio-uređaji i multimedijsko sučelje u dodatnoj opremi
  • Opcionalni digitalni radio s digitalnim emitiranjem audiosignala (DAB+)3032.
  • USB-C sučelje za komforno punjenje pametnog telefona3031.
  • Komforni kreveti u kabini za vozača L ClassicSpace i BigSpace

Visok stupanj funkcionalnosti – u tu su svrhu u Ategu također dostupne različite varijante kokpita. Sve tri odlikuju se ergonomičnim rasporedom svih upravljačkih elemenata i praktičnim pretincima.

Content cab equipment 01

Classic Cockpit. Ova varijanta kokpita svojim je brojnim pretincima izvrsno opremljena za korištenje u distribucijskom prometu.

Sve je raspoređeno ergonomski i nadohvat ruke vozaču. Meke površine jamče visokokvalitetan ambijent. Automatskim mjenjačem PowerShift 3 udobno se upravlja putem desne spone upravljačkog mehanizma. Kod Atega s ručnim mjenjačem ručica mjenjača integrirana je u ploču s instrumentima. Oprema uključuje pepeljaru (kod ručnog mjenjača pepeljaru koja se može izvaditi) i upaljač za cigarete koji se može koristiti i kao utičnica. Po želji dostupne su dodatne utičnice u središnjem modulu.

S pretincem ispod armature izvučenim prema naprijed, ovaj kokpit dostupan u dodatnoj opremi nudi dodatno mjesto za spremanje uz ionako raskošnu ponudu pretinaca za odlaganje. Zbog toga i na dugim turama sve ima svoje mjesto. Svi upravljački elementi ergonomski su raspoređeni na dohvat ruke vozača. Meke površine jamče visokokvalitetan ambijent. Tako su rad i vožnja jednostavno zabavniji.

Od držača za čaše u dometu vozača, sve do utičnice: u standardnom kokpitu64 sve je podređeno tome da posao vozača bude ugodniji i lakši.

Raditi opušteno i koncentrirano – radno mjesto u Ategu oduševljava na prvi pogled. Od komfornih sjedala, preko multifunkcijskog upravljača i putnog računala s integriranom kontrolom polaska, do ergonomičnog rasporeda svih pretinaca i upravljačkih elemenata.

Sva sjedala oduševljavaju visokim komforom sjedenja. Upravljački elementi raspoređeni su intuitivno, jastuci sjedala osobito su široki, a raspon namještanja osobito velik: po dužini do 200 mm, po visini do 100 mm.

Standardno ogibljeno hidraulično sjedalo za vozača.
Sjedalo sa zračnim ovjesom pruža visok komfor sjedenja te ima mnogo mogućnosti namještanja i presvlaku od ravno tkane tkanine.

Klimatizirano ogibljeno hidraulično sjedalo.
Klimatizirano ogibljeno hidraulično sjedalo za vozača sa zračnim ovjesom, dostupno u dodatnoj opremi, omogućava ugodnu klimu sjedenja i puno komfora.

Content cab equipment 05

Komforno ogibljeno hidraulično sjedalo. Komforno ogibljeno hidraulično sjedalo sa zračnim ovjesom dostupno u dodatnoj opremi može se individualno namjestiti, osiguravajući dobru ergonomičnost i visok stupanj komfora. Tome pridonosi i integrirano grijanje sjedala.

Uvjerite se sami u Ategov komfor u radu i vožnji. Pronađite prodavatelja u svojoj blizini i zatražite neobvezujuće savjetovanje.

Content finance 07
Na vrh